You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

FREE UK DELIVERY
ON 3 CASES OR MORE

img
img
View your shopping cart 0

Meer dan 25 jaar innoveren onze vakbekwame bakkers onze manier van snacken en ontwikkelen ze heerlijke, verleidelijke flapjacks met een scala aan verrassende smaken en gezondheidsvoordelen.

Het hart van Brynmor wordt gevormd door een toegewijd team van bakexperts met een voorliefde voor verkenning en innovatie. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen we hier in het schitterende Welshe landschap producten die verrassende smaken combineren met verbluffende gezondheidsvoordelen.

Voor fijnproevers overal ter wereld is snacken een essentieel onderdeel van de dag om zowel lichaam als geest te voeden. Of u nu een liefhebber bent van traditionele smaken of toch liever een avontuurlijke wandeling wilt maken en nieuwe smaken wilt ontdekken, wij hebben de perfecte keuze voor u (zonder schuldgevoel).

Ga snacken met Brynmor!

Met onze traditionele 80g flapjacks, gereduceerde suiker- en eiwitrijke producten biedt ons assortiment voor elk wat wils, en elk product biedt een verscheidenheid aan echte gezondheidsvoordelen, waaronder:!

benefits
bryn

Ontmoet Bryn

Bryn, onze gepassioneerde ontdekkingsreiziger, is de belichaming van het merk Brynmor.

Net als wij allen was ook hij op zoek naar een snack die beter voor was hem dan zijn dagelijkse chocoladereep, en hij vond de perfecte snack in Brynmor flapjacks.

Bryn, een zelfbenoemde ontdekkingsreiziger, heeft vele dagen doorgebracht met het verkennen van de natuur in de buitenlucht, wandelen door heuvels, bergen beklimmen, wandelen door bossen, waden door rivieren en beken. En waar hij ook heen gaat of wie hij onderweg ook ontmoet, hij zorgt ervoor dat hij altijd zijn geliefde Brynmor flapjacks bij zich heeft om hem op de been te houden tijdens zijn avontuur.

Read Bryn's Blog